A közhiedelemmel ellentétben a közösségi média nem elegendő. Az indulásnál szükség van a weboldalra! Ne ess mások hibájába a céged költségvetésénél tervezd be az oldal elkészítését is.

4 ok amiért szükséged van weboldalra:

1. Szakmaiság

Számos ember nem vesz komolyan egy üzletet, ha nincs internetes megjelenése. Alá támasztott kutatások alapján az ügyfelek több mint fele egyenesen a weboldalt keresi fel, nem pedig a közösségi média oldalt. Ezért ne becsüljük alá a weboldal létfontosságát. A közösségi oldalak térhódítása ellenére az emberek professzionálisan ismerik a weboldalt.

2. Tájékoztatás

Lépjünk tovább. A mai vásárló a vásárlási döntés meghozatala előtt online kutatásokat végez. Generációtól függetlenül a legtöbben interneten talált tartalom alapján fogja meghozni döntésüket. Ezért is fontos, hogy szolgáltatásod / terméked szerepeljen weboldal formájában is.

3. Keresési eredmények

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy megtalálják vállalkozásodat a közösségi média oldalakon is. De a saját weboldal tovább növeli a hitelességet. A google az első számú keresőmotor, ami nagy számban figyelembe veszi a kisvállalati weboldalakat. Ha megbízható és tájékoztató jellegű akkor összekapcsolja a közösségi oldalakkal és nagy valószínűséggel kerülhetsz a keresési lista élére.

4. Márkaépítés

Ma egyetlen vállalkozás sem maradhat fent a piacon valós identitás nélkül. A közösségi média márkát hirdet és platformot kínál, hogy kapcsolatba léphessenek veled. Viszont nem nyújt 100%-ban valós információkat egy weboldallal szemben, mely tartalmát 100%-ban Te fogod formálni.

Előző cikkMi a siker titka egy vállalkozásnál?
Következő cikkMASZ weboldal – sajtótájékoztató
Enter-Holding
Vállalkozásunkat az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Célunk, hogy megmutassuk vidéken is lehet sikeres vállalkozást üzemeltetni. Mindennapjainkat első körben az ANCHOR márka üzemeltetése és fejlesztése teszi ki, de emellett tulajdonosai vagyunk egy gyönyörű körösparti vendégháznak Szarvason és egy közvetlen Balaton parti nyaralónak Zamárdiban. Szeretjük, hogy hobbink a munkánk és reméljük, hogy az EnterBlog segítségével egy kis löketet adhatunk olvasóinknak álmaik megvalósításához.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here