A zene iránti szeretet a gimnáziumi években kezdődött, ami a gimis diszkók megszervezésével és lebonyolításával csak tovább erősödött. Mindez tovább folytatódott 1994-ben – az akkoriban még úttörőnek számító – helyi rádióban a Cervinus Rádióban, mint zenei szerkesztő, műsorvezető. Ezt kövezően az életemnek mindig meghatározó szerepét töltötte be a zene. Hat évvel ezelőtt azonban úgy döntöttem, hogy ismét komolyabban foglalkozok a zenével, és mindennel ami hozzá kapcsolható. Először csak hobbi szinten, ami később vállalkozássá nőtte ki magát. Jelenleg rendezvények hangosításával és zenéléssel (dj) foglalkozok. Terveim között szerepel, hogy a saját összeállított mixeken kívül saját zenét is írjak.

A zenében mindenevő vagyok. De ami igazán közel áll hozzám és egyből megdobogtatja a szívem, azok a funky dallamok, továbbá az elektronikus és house zenék számos típusa, amiből jelenleg bőven lehet válogatni. Az utóbbiakból inkább az underground vonal.

Szerencsére nagyon sok munkám van, és rendkívül változatosak. A gyerekzsúroktól kezdve a házibulik, születésnapi, meglepetés rendezvényeken keresztül  a  céges rendezvényekig minden, egészen a mostanában legnépszerűbb rendezvényekig, a lakodalmakig.  A most házasulandók zöme nem hagyományos zenekaros lakodalmakat szeretne, hanem a lakodalomra, mint egy óriási bulira – diszkóra – gondolnak, itt kerülök képbe én is.

Jelenleg a Facebookon vagyok megtalálható, de már készül a bemutatkozó weboldalam is. Jellemzően azonban a rendezvényeken találnak meg a megrendelők, továbbá ajánlások útján.

Minden Ami Szarvas által megrendezésre kerülő VII. SZIE REGATTA

Az ANCHOR márkával először egy közös üzlet kapcsán kerültem kapcsolatba teljesen véletlenül. Hamar kiderült, hogy a márkát képviselő srácokkal és az általuk megteremtett branddel  könnyen tudtam azonosulni. Induló termékükkel – a Magyarországon egyedülálló horgony karkötőkkel – a mai fiatalságot célozták meg, és találták is el. 🙂 Ezért szinte kötelező volt, hogy az ANCHOR márkát tovább népszerűsítve előálljanak egy újabb nagyszerű ötlettel, és megalkották a saját ruhakollekciójukat – ezzel is új „fesztivál” divatot teremtve – , amit magam is szívesen viselek. Ezért nem véletlen, hogy nem sokkal az új kollekció bemutatása után,  2018.06.16-án a Minden Ami Szarvas által megrendezésre kerülő  VII. SZIE REGATTA esti dj fellépésemhez az ANCHOR új kollekciójából választottam a ruháimat és a kiegészítőket.

Sok ember előtt zenélni mindig nagyobb kihívást és nagyobb izgalmat jelent, mint egy baráti összejövetelen, vagy egy kisebb rendezvényen. Így történt ez a VII. SZIE REGATTA fellépés során is. Külön fokozta az est izgalmát, hogy az előttem fellépő Children of Distance zenekarral menet közben helyett kellett cserélnünk sajnálatos balesetük miatt. Azt gondolom, hogy sikerült úgy megoldani ezt a cserét, hogy a rendezvény menetét nem kellett megtörni. Erre az estére egy speciális – számomra közel álló, és manapság népszerű – Classic House szettel készültem. Nagy örömömre pozitív volt a közönség visszajelzése és a szettem egy jó „warm up-ja” lett az estnek.

Szeretnék egyszer egy olyan fesztivál jellegű, extrém helyszínen zenélni, ahol egy egyedi hangzású 2-3 órás „tapsolós, sikítozós” house szettet mutathatnék be a közönségnek. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here