Cégünk 2017-től kezdte el szálláshelyek üzemeltetését. Ekkor újítottuk fel és indítottuk el a Szarvason található Horgony apartmant, majd 2018-ban Zamárdi nagystrandján található 2 apartmanos StrandSzállást.

A 3 vendéglátó egység kezelése jelenleg is nagy fejtörést okoz számunkra. Nem egyszer fordult elő, hogy szallas.hu-n és weboldalunkon található foglalási űrlapon keresztül egyszerre érkezett foglalás egy adott időpontra. Mivel nem a szállás üzemeltetés a fő profilunk így külön kihívás figyelemmel kísérni, hogy melyik apartmanba mikor érkeznek, mikor kerül átadásra, hogy zajlik a takarítás stb.

Folyamatosan kerestük a megfelelő megoldást, próbálkoztunk google naptár professzionális testreszabásával, különböző ingyenes és wordpress alapú rendszerekkel, de egyik sem volt tökéletes.

2 hete találkoztunk a magyar fejlesztésű SabeeApp elnevezésű foglalási rendszerrel, ahol egyből kértünk egy 15 napos próba hozzáférést, hogy letesztelhessük a szoftver által nyújtott lehetőségeket.

A teszt időszak elindítását egy online konzultáció erősítette meg, ahol Dávid ( SabeeApp munkatársa ) készségesen válaszolt minden kérdésünkre és bemutatta a foglalási rendszer működését.

 

4 érv ami miatt SabeeAppot választjuk:

1, Szinkronizál a legnagyobb szállás kereső oldalakkal

Eddig csak a szallas.hu rendszerét használtuk, mivel nem volt kapacitásunk összehangolni a foglalásokat más kereső rendszerekkel. Viszont SabeeApp használatával a 2019-es szezonban már a booking.com és az airbnb.com foglalási oldalakon is szeretnénk újra aktívak lenni.  A SabeeApp rendszere tökéletesen leszinkronizálja a foglalásokat, így kizárt hogy  egy időpontra több vendég is bejelentkezzen ( elkerülve a kellemetlen magyarázkodást 🙂 ).

2, Foglalási form a weboldalra

Azonfelül, hogy a legnagyobb szállás kereső oldalakkal szinkronizál egy egyszerű javascript segítségével komplett foglalási űrlapot helyezhetünk el weboldalunkon, amin a látogatók egyszerűen tájékozódhatnak a szabad időpontok és az akciós ajánlatok felől.

3, Automata üzenetek

A szinkronizálást követően részünkre az egyik legjobb szolgáltatás.  Egyszerűen állíthatunk be automata e-mail üzeneteket érkezést ill távozást követően. Hogy ez miért jó ? Érkezés előtt pár héttel elküldjük az adott város látnivalóit, program lehetőségeit, ügyeletek telefonszámát és egyéb aktuális információkat a szállás átvételét és használatát illetően ( pl.: házirend ). Távozást követően könnyen szerezhetünk visszajelzést a nyaralóban töltött napokról ezzel fejlesztve a szolgáltatás minőségét.

4, Számlázás

A SabeeApp beépített számlázó rendszert tartalmaz, így 1 gombnyomással átvihetjük a vendég adatait és nyomtathatjuk a számlát.  Nem kell külön másolgatni és írogatni az adatokat.

 

Részünkre tökéletes megoldást nyújt a 3 szálláshely kezelésére. A felületet könnyen elérjük bárhol, bármikor. A rendszernek köszönhetően a nálunk foglalóknak egy plusz értéket nyújtunk.

 

Ingyenes próbaidőszak igénylése: https://hu.sabeeapp.com/channel-manager

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here