Vállalkozásunkat az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Célunk, hogy megmutassuk vidéken is lehet sikeres vállalkozást üzemeltetni. Mindennapjainkat első körben az ANCHOR márka üzemeltetése és fejlesztése teszi ki, de emellett tulajdonosai vagyunk egy gyönyörű körösparti vendégháznak Szarvason és egy közvetlen Balaton parti nyaralónak Zamárdiban. Szeretjük, hogy hobbink a munkánk és reméljük, hogy az EnterBlog segítségével egy kis löketet adhatunk olvasóinknak álmaik megvalósításához.

Balog Béla

Én inkább a számok embere vagyok mintsem a betűké… ééés igen, én már az iskolában is szerettem a matekot . 

8 évvel ezelőtt amikor elkezdtem pénzügyet tanulni majd mérlegképest könyvelőként végeztem, álmaimban nem gondoltam volna, hogy pár év elteltével a saját vállalkozásunkat fogom könyvelni illetve pénzügyileg menedzselni, a lelki szemeim előtt az volt, hogy én majd  egy irodába fogok ülni és a számokat fogom nézni egész nap, ez sikerült is, több mint 4 évig…

4 év könyvelőirodai munka után is a számokat nézem csak most már a saját cégemnél és kiegészítve Google illetve a Facebook hirdetések által generált számokkal is.

Litauszki Ádám

Az Enter-Holdingnál én felelek a weboldalakért én készítem a webshopokat és grafikai anyagokat. Ezenfelül fogadom és kezelem a szállás foglalásokat Szarvason és Zamárdiban található nyaralóinkban.

Első weboldalamat 14 éves koromban készítettem, azóta rendszeresen készítek újabb és újabb oldalakat, így jött létre a WEXO projektünk ahol bárki igényelhet webfejlesztési szolgáltatásokat tőlünk.

Soha nem szerettem az alkalmazotti beosztást, nem tudtam megfelelően kibontakozni, így szerencsésnek érezem magam, hogy saját vállalkozásunkban tevékenykedhetek. Azaz a munkám, az EnterHolding egyben a hobbim is.