Egy izgalmas sajtótájékoztató keretein belül mutattok be legújabb projektünket, mely a Minden ami Szarvas weboldalához köthető.

 

Mit jelent a Minden ami Szarvas ?

Egy összefogás ami a tehetséges fiatalokért, minőségi rendezvényekért, sikeres vállalkozásokért, fejlődő turizmusért, SZARVASÉRT jött létre.

 

Hogyan csatlakoztunk a csapathoz?

A projekttel első körben 2016-ban találkoztunk amikor is elkészítettük a MASZ közösségi összefogás weboldalát. Ekkor egy egyszerűbb blog felépítésű weboldalt hoztunk létre.. A célt megszeretve hamar csatlakoztunk a csapathoz és próbáltuk tudásunkhoz mérve tovább fejleszteni a divíziót.

Így tovább gondolva 2018 márciusában elindult egy teljesen új vonal, ami már adatbázis alapú, térképes megjelenést jelent. Az oldalra minden környékbeli vállalkozó ingyenesen regisztrálhat, népszerűsítheti szolgáltatását, galériát hozhat létre, üzletének nyitva tartást tölthet fel.

Az oldalon már folyamatosan aktualizálva vannak a helyi programok és látványosságok.

Minden ami Szarvas Percek

Az új oldal indulása magával hozta egy videó sorozat elindítását is, melyben helyi emberek, vállalkozókat ismerhetünk meg ill láthatjuk az ő szemszögükből városunk lehetőségeit.

A riport sorozat minden vasárnap este facebook live közvetítés során jelenik meg.

Minden ami Munka

A Szarvasi Járási Hivatal Foglalkoztatási osztályával karöltve indult el a projekt. Hosszas egyeztetést követően megalkottunk egy olyan felületet a szarvasi és környéken élőknek ahol a lehető legfrissebb állás ajánlatokat találják, heti többszöri frissítéssel.

Az állásokat lehetőség van követni, feliratkozni rá.

Ennek a fejlesztésnek a bemutatása történ a ma reggeli sajtó tájékoztatón. A projektet bemutatták: Dernovics Péter MASZ alapító, Gaál Roland a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője,  Pántya Imre, a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője, Lovász György, a Szarvasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetője és Litauszki Ádám a mindenamiszarvas.hu weboldal fejlesztője.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here