2012 óta rendszeresen részt veszünk a BalatonSound fesztiválon Zamárdiban, szinte már megszállottan szeretünk járni, ami annak is köszönhető, hogy StrandSzállásunk közvetlen a fesztivál bejárata mellett található.

A fesztiválok részünkre mindig is kikapcsolódást, feltöltődést jelentettek, kimozdulást a hétköznapokból. Így született meg az első ruha kollekciónk is ami fesztiválos vonalat képviselnek.

De milyen lehetőség van keleten ?

Városunkkal szomszédos Mezőtúr már 2012 óta rendezi meg az EastFest fesztivált, ami a legközelebbi fesztivál a környékbeli fiataloknak. A fesztivál 5 napra teljesen felforgatja az alföldi kisváros életét. Rengeteg élvonalbeli fellépő, több ezer fesztiválozó veszi birtokba a területet.

Következő héten ( 2018. július 24-28. között ) fellép Hooligans, Wellhello, Irie Maffia, Kowalsky meg a Vega, Beatrice, Punnany Massif, Halott Pénz, Tankcsapda, Ákos, Majka.

Részletes programtábla!

Az East Fest 2013-ban csatlakozott az „ingyen város” kezdeményezéshez, melynek lényege, hogy 3 hazai és 2 határon túli város lakói ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Ebben az évben ezek a települések Eger, Gyula, Pécs, Nagyvárad és Zenta.

Tombolj egyedi tervezésű fesztivál ruhákban: ANCHOR Fesztivál kollekció

Előző cikkForgatás Szarvason!
Következő cikkIdézetek designereknek
Enter-Holding
Vállalkozásunkat az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Célunk, hogy megmutassuk vidéken is lehet sikeres vállalkozást üzemeltetni. Mindennapjainkat első körben az ANCHOR márka üzemeltetése és fejlesztése teszi ki, de emellett tulajdonosai vagyunk egy gyönyörű körösparti vendégháznak Szarvason és egy közvetlen Balaton parti nyaralónak Zamárdiban. Szeretjük, hogy hobbink a munkánk és reméljük, hogy az EnterBlog segítségével egy kis löketet adhatunk olvasóinknak álmaik megvalósításához.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here