Sok vállalkozói blogot követünk és szerencsére többjüket személyesen is megismerhettünk. Ezen kitörve úgy gondoltuk, hogy mi is elindítjuk saját vállalkozói csatornánkat ahol a mi oldalunkról ismerhetitek meg, hogy milyen vállalkozást működtetni vidéken – Szarvason.

Betekintést engedünk az ANCHOR márka kialakulásába és fejlődésébe, nyaralóink működésébe és kihívással teli felújításaiba.

Célunk, hogy egy olyan felületet alkossunk, ami számodra is hasznos lehet. Saját tapasztalatainkon át mutatjuk be: hogy indíts saját – sikeres online vállalkozást! Mi hogyan építettük fel az ANCHOR márkát? Hogy sikerült rengeteg hírességhez eljuttatni termékünket ? Milyen technikai trükköket alkalmazunk ? Kikkel dolgozunk együtt ?

 

Az Enter-Holding Hungary Kft 2016 márciusában lett bejegyezve és ettől kezdve gőz erővel dolgozunk, hogy a lehető legnagyobb sikereket érjük el. A céget ketten vezetjük: Balog Béla és Litauszki Ádám.

Az első 2 évben 8 órás állásunk mellett éjszakánként dolgoztunk, készítettük a rendeléseket, fejlesztettük weboldalunkat és újítottuk ingatlanjainkat.  A kitartó munkának és a Business & Cafe-val eltöltött fél órás beszélgetésnek hála nemrég felhagytunk alkalmazotti mivoltunkkal és így már teljes mellszélességben csak az Enter projektjeinek élünk.

Iszonyat szerencsésnek gondoljuk magunkat, hogy ilyen fiatalon sikerült elérnünk azt, hogy a hobbink egyben a munkánk is. Így mi sosem dolgozunk! 🙂

 

Nagyon szerencsés helyzetnek tartjuk, hogy pont Szarvason sikerült megalkotni ezt a márkát, hisz a helyi vállalkozóktól és ismerősöktől rengeteg segítséget kapunk. Ez a barátságos kapcsolat hatalmas előny egy nagyvárossal szemben.

 

Kampányaink során együtt dolgozhattunk: Kulcsár Edinával, Burai Krisztiánnal, Barbeeval, Csányi Pistivel, Androval, Benjivel, Business&Cafe csapatával..

 

Következő cikkWeboldal Tőlünk -> Neked!
Enter-Holding
Vállalkozásunkat az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Célunk, hogy megmutassuk vidéken is lehet sikeres vállalkozást üzemeltetni. Mindennapjainkat első körben az ANCHOR márka üzemeltetése és fejlesztése teszi ki, de emellett tulajdonosai vagyunk egy gyönyörű körösparti vendégháznak Szarvason és egy közvetlen Balaton parti nyaralónak Zamárdiban. Szeretjük, hogy hobbink a munkánk és reméljük, hogy az EnterBlog segítségével egy kis löketet adhatunk olvasóinknak álmaik megvalósításához.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here