Hosszú munka és közel 1 éves előkészület előzte meg, hogy elkészült az ANCHOR by Helga Tóth fesztivál kollekció.

Bélával régi vágyunk volt, hogy az ANCHOR termékpalettáját tovább bővítsük. Ezért folyamatosan kerestük a lehetőségeket, volt is egy próba ruha kollekciónk amit végül minőségi szempontokból nem dobtunk piacra.

Ezt követően ismerkedtünk meg Tóth Helga divattervezővel, aki épp Burai Krisztiánnal megálmodott közös kollekciójának fotózásához keresett ékszereket – szerencsére ránk esett választása.

A fotózást követően is megmaradt a jó kapcsolat, amit egy általa szervezett jótékonysági rendezvényen tovább mélyítettünk.

 

Végül idén márciusában röppent fel az ötlet egy ANCHOR kollekció elkészítésére. Az ötletből hamar cselekedett lett és hamar el is készültek az első tervek. Majd végül kialakult a teljes kollekció.

 

 

A kollekciót egy prezentációs est keretében mutattok be Budapesten, a Prieston Showroomban.

A két márka közös debütálását meglepően nagy érdeklődés fogadta, hiszen már a meghirdetett nyitási időpont előtt érkeztek a vendégek.

Az est folyamán akusztikus koncertet adott Burai Krisztián és Barbee ill elsőként szólalt fel Hambee zenéje amit városunkról Szarvasról és a márka indulásáról írt.

 Hambee – ANCHOR zenéjéhez hamarosan elkészül a hivatalos videoklipp, ezután lesz elérhető a publikum számára is! 🙂

 

Vendégként köszönhettük rengeteg partnerünket és rendezvényünkön jelen volt Viczián Viktória, Tóth Andi és Szabó Ádám is.

Külön megtiszteltetés, hogy a Minden ami Szarvas csapata csak miattunk utazott fel Budapestre és képviselte városunkat.

 

Aftermovie by Tér Sebestyén:

Tekintsd meg kollekciónkat az ANCHOR Webshopban >>

Előző cikkWeboldal Tőlünk -> Neked!
Következő cikkANCHOR by Helga Toth fesztivál kollekció
Enter-Holding
Vállalkozásunkat az Enter-Holding Hungary Kft-t 2016-ban alapítottuk Szarvason. Célunk, hogy megmutassuk vidéken is lehet sikeres vállalkozást üzemeltetni. Mindennapjainkat első körben az ANCHOR márka üzemeltetése és fejlesztése teszi ki, de emellett tulajdonosai vagyunk egy gyönyörű körösparti vendégháznak Szarvason és egy közvetlen Balaton parti nyaralónak Zamárdiban. Szeretjük, hogy hobbink a munkánk és reméljük, hogy az EnterBlog segítségével egy kis löketet adhatunk olvasóinknak álmaik megvalósításához.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here